tisdag 9 september 2008

Inkubator för små företag med mycket vilja och lite ekonomiska medel


På Tobaksbolaget har vi en väldig massa yta som står oanvänd. Detta är slöseri med resurser och då måste man tänka "utanför boxen". Det har vi gjort och därför fungera en del av vår golvyta som ekonomisk hjälp och stöd till nystartade företag med mycket vilja, men låg ekonomisk bärighet.


Vi ger företag en möjlighet att jobba upp ett kapital och pröva sina vingar. För att sen komma vidare. En del av Kompetinas verksamhet. Damtidigt skapar vi en levande miljö i vår restaurang, där allt kan hända. Vi har haft utställning och försäljning av glasskulpturer. Just nu satsar vi en hel del på coaching och gästfångst till Restaurang MOYE.


Kompetina jobbar numera även med den fysiska miljön på företag. På ett enkelt, utgå från det du har, chick sätt. Vi har ett stort lager med varor som är tilltänkta att användas vid inredning av kontor och andra miljöer. Vi tyckte det var synd att allt skulle stå i en mörk skrubb och har därför byggt en affär, på Tobaksbolaget. Denna "butik" kan fungera som inspiration, och blir man väldigt fäst vid något, går det bra att köpa och ta med hem. Varje tisdag har butiken öppet men övigt kontorstid går det bra att beskåda våra alster.



Varmt välkomna till Tobaksbolaget, där allt kan hända!

Inga kommentarer: